Till EMN:s startsida
EU
Till Migrationsverkets webbplats

Nyheter och information från EMN

Vill du hålla dig uppdaterad om det senaste från EMN kan du prenumerera på EMNews. Du kan även registrera dig för att få information om våra kommande publiceringar samt konferenser och andra event.

Nyhetsbrevet ger beslutsfattare och andra aktörer en översikt av den senaste utvecklingen och händelserna inom migrations- och asylområdet på EU-nivå och i EMN:s medlems- och observatörsländer. Det utkommer fyra gånger per år. Genom att registera dig för information om kommande publiceringar och event får du nyheter om studier och informs som är på gång. I vissa fall anordnar EMN ett webbinarium (seminarium) i samband med publiceringen av en studie eller inform. Du får då också information om konferenser och andra event som EMN arrangerar. Dessa brukar vanligen anordnas av de nationella kontaktpunkterna i EMN:s medlems- och observatörsländer med deltagande på plats (eller digitalt i flera fall).

Här kan du registrera dig för prenumeration på EMNews och information om kommande publiceringar och event inom EMN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.